Imobiliare Grunwald Timisoara: Aparitii in presa

Grunwald. Tu unde stai?

A locui în Grunwald înseamnă a locui în natură, verdeaţă, aer curat, în linişte şi totuşi foarte aproape de viaţa tumultoasă a oraşului.

Ansamblul rezidenţial Grunwald se află în Ghiroda, într-o zona liniştita şi nepoluată, în apropierea pădurii Bistra, la doar 10 minute de centrul oraşului.

Grunwald Residence este un cartier select, cochet, unde regimul de înălţime este de maxim P+2E. Se adresează atât celor care doresc O CASĂ CU CURTE, cât şi celor care doresc un APARTAMENT CU CURTE şi cu puţini vecini, în special celor care caută calitate înainte de toate. Numărul mare al celor care au apreciat ceea ce au gasit aici, care au cumpărat şi s-au mutat deja, bucurându-se de o casă nouă, arată că, deşi în ani de criză, calitatea vinde.

Dă o tură şi convinge-te singur de calitatea lucrărilor dar şi a materialelor folosite, de deschiderea şi căldura comunităţii Grunwald.
Mai stai pe gânduri?

cropped-sub-header.jpg

APARITII IN PRESA

Opinia Timișoarei:

Locuinte vieneze in „Mica Viena”! Aproape de natura, dar si de oras, cochetul cartier rezidential Grunwald si-a primit primii proprietari.  17 familii de timisoreni au ales locuinte noi-noute facute cu materiale moderne si de inalta calitate, aproape de padurea de la Ghiroda si la doar 9 minute de mers cu masina de centrul orasului.

Ziua de Vest:

„Principiul de bază care ne ghidează afacerea este orientarea către client, prin dorinţa de a putea oferi alegerea potrivită, o alegere bazată pe nevoile acestuia. Încercăm să realizam parteneriate de succes pentru atingerea standardelor de calitate impuse de solicitările clienţilor”,spune Viorel Miron, preşedinte Mega Group Construcţii şi Imobiliare

Timpolis:

articol ansamblul rezidential grunwald timpolisDe unde a pornit ideea acestui ansamblu?

”- Structura si conceptia cartierului Grunwald sunt de inspiratie occidentala, cartiere similare exista in prezent in Viena, de exemplu. Complexul rezidential Grunwald a fost gandit ca un cartier compact, oferind 56 de solutii de locuit unitare ca imagine (aliniament, imprejmuiri, culoare, nivel de inaltime, distribuire spatiu verde etc.). Cartierul este compus din 26 de case unifamiliale P+E, in sistem multiplex si duplex (case cu 3, 4 sau 5 camere), cu teren intre 240 si 360 mp, si cinci vile D+P+E1+E2, fiecare vila avand sase apartamente cu trei camere si curte proprie, imprejmuita, de cca 600 mp.” 

 

 

 

Vreau sa aflu mai multe informații despre ultimele locuințe disponibile din cartier.

Posted in Media Tagged with: , , , ,

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*